18.8.2009

teinipojan huoneeseen pakollisia juttuja

Vanhan nukkekodin poika oli alakoululainen reipas poju. Uuteen nukkekotiin muuttaa kuitenkin menevä varhaisteini. Sopivaa nukkea en ole löytänyt. Jos muu ei auta, niin täytyy yrittää itse massailla. Aiemmat nukkekokeilut ovat kyllä niin hirveitä, että niitä en uskalla täällä esittää.

Oma 11 v. poikani lukaisi Juhannuksen jälkeen kaikki Harry Potterit ja aloitti pari viikkoa sitten uuden kierroksen. Pakkohan nukkekotiinkin oli sitten Potterit tehdä. Linkki printteihin löytyy täältä.

Olin niin innostunut kirjoista, että kuvaan pääsi viimeistelemätön versio. Älkää murut katsoko liimakökköjä. NYT ne on poissa.


Nukkekodin poika on innokas luistelija joten hokkarit oli hommattava. Omat taidot ei näihin vielä riitä, mutta onneksi Lotta on mestari. Kiitos vielä kerran luistimista. Näille on käyttöä kunhan jäät kantaa!

4.8.2009

välillä koruja...

Täytyy muistaessa lisätä korujakin näytille... kesän aikana en juuri ole päässyt olemaan koneen ääressä niin pitkään, että ehtisin kuvia siirrellä.

Pialle tein viistehiotuista kuukivistä, tuntemattamasta keltaisista kivistä ja siemenhelmistä lukottoman korun.


Inkerille tein makeanvedenhelmiä. Koru on oikeasti enemmän violetti kuin kuva antaa ymmärtää.


Tämä on sitten minun ikioma! Kolminkertainen vaijeriviritys huurrettuja turkooseja lasihelmiä.



Tämäkin on ikioma. Luxoniasta ostettuja ihanan eläväisiä makeanveden helmiä, hopeinen lukko ja sydämän. Tämä ei kylläkään ole kovin omaperäinen, mutta tykkään siitä itse kovasti.

uusi nukkekotini

Tässäpä vihdoin kuvia uudesta talosta. Talolla ei ole vielä nimeä. Jos mieleen tulee jotain sopivaa, niin saapi ehdotella.




Talon sisustus tuotaa enemmän ongelmia kuin osasin etukäteen ajatella. Nämä oikeanpuoleiset pienet huoneet on ihan mahdottomia. Portaat vie niin ison tilan, että kalusteiden sijoittelu järkevästi ei onnistu. "Nimerkki 11 v". ehdotti hissin tekoa ja se tuntuisi aika järkevältä ratkaisulta, mutta miten sen oikein toteuttaisi? Jos jollain on ideoita, niin kertokaa!



Yhteen huoneeseen laitoin jo tapetit (sräppipaperia Pian askartelukaupasta) seinälle. Siinäkin huoneessa vain portaat haittaa. arhg!