27.10.2008

Asuntoesittely...

Tervetuloa tutustumaaan Salama-huvilaan.
Alakerrassa oleva keittiö on kodin sydän, joten kurkataan ensin sinne.
Keittiön pöydällä olevasta täytekakusta on joku käynyt ottamassa jo viipaleen. (itsetehty kakku ja piparit fimo-massaa)
Hyllyt on oikeasti suorassa, kiinteistövälittäjällä vain ollut kamera vinossa.
Vanhempien makuuhuone on alakerrassa...
Bobby-koira livahtanut sängylle ja tutkii Emännän salaisuuksia päiväkirjasta. Toivottavasti mitään ei lirahda. Katto- ja seinälamppu sekä sänkypeitto ja tyyny itsetehtyjä. Pitsit ovat olleet hääkimppuni koristeena.
Emännän ylpeys on perintölipasto. Isovanhempien valokuvat on esillä. Herätyskello on alunperin ollut nappi, jota olen kultakynällä vähän parannellut.

Lastenhuone on yläkerrassa. Kattolamppu ja koiranpeti (ketsuppipullon alaosa) ovat itsetehtyjä. Matto on huonekalukaupan kangasnäyte.
Pikku-Mikko lukee Aku-Ankkaa keskittyneesti ja ei huomaa, että Bobby-koiralla on jotain mielessä...
Huonostikäyttäytyvät koirat ovat näet napanneet kinkun... Koiranpeti ja kinkku ovat itsetehtyjä, koirat tuunattu avaimenperistä.
Voi ei! Olohuone kaipaisi hieman siistimistä. Olohuoneen nojatuoli, sohva, rahi ja kukka itsetehtyjä. Lehti on askarreltu vanhasta mainoksesta.

Terassin puutarhassa kasvaa itsetehtyjä kukkia. Ruukun olen maalannut posliiniväreillä. Nurmikko on fleeceä.
Isäntäväkikin vihdoin löytyi. Terassilla on hyvä nauttia iltapäivätee ja muitakin virvokkeita. Isännän lasittuneeseen katseeseenkin löytyy selvitys, jos tutkit kuvaa tarkasti. Itsetehty piirakka fimo-massaa, isännän puteli vanhasta drinkkitikusta katkaistu. Rouvan päivänvarjon olen tehnyt itse, sen pystyy myös sulkemaan.

Ei kommentteja: