4.8.2009

uusi nukkekotini

Tässäpä vihdoin kuvia uudesta talosta. Talolla ei ole vielä nimeä. Jos mieleen tulee jotain sopivaa, niin saapi ehdotella.
Talon sisustus tuotaa enemmän ongelmia kuin osasin etukäteen ajatella. Nämä oikeanpuoleiset pienet huoneet on ihan mahdottomia. Portaat vie niin ison tilan, että kalusteiden sijoittelu järkevästi ei onnistu. "Nimerkki 11 v". ehdotti hissin tekoa ja se tuntuisi aika järkevältä ratkaisulta, mutta miten sen oikein toteuttaisi? Jos jollain on ideoita, niin kertokaa!Yhteen huoneeseen laitoin jo tapetit (sräppipaperia Pian askartelukaupasta) seinälle. Siinäkin huoneessa vain portaat haittaa. arhg!

6 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Sulla onkin tulossa sama talo kuin mulla. Itse hermostuin myös noihin portaisiin ja tein ne kokonaan ihan uusiksi. Mä oon vasta alakerran kimpussa, mutta muutin jo siinä sekä huonejakoa, että portaiden paikat täysin oman mielen mukaan. Yllättävän kivasti onnistuu näissä valmistaloissakin.

Tuula kirjoitti...

Täytyykin etsiä sun blogista talon kuva ja vakoilla portaiden paikkoja. Talo tuli minulle suoraan kotiin ja valmiiksi koottuna.

Mags kirjoitti...

Ihana ihana nukkekoti!!! Tmä vei nyt kaiken huomion tällä kertaa!
-Mulla tuli mieleen upeasta sinisestä sinirastas - voiko se olla talon nimi, en tiedä ? :-D Jotain oikeen romanttista sen nimen kuitenkin pitää olla...

helmeilevää höpinää kirjoitti...

Sinirastas kuulostaa kivalta. Mietitään!

Tiina kirjoitti...

Tulin äsken kotiin ja oli hieno kuutamo - tulipa sellainen nimi mieleen kuin 'Blue Moon' ja samaa sarjaa 'Silver Moon'

helmeilevää höpinää kirjoitti...

"Blue Moon" kuulostaa myös hyvältä ja "Hopeinen kuu" (upein tango ikinä- asiasta kolmanteen) myöskin.