20.2.2010

Nimettömän talon sisustus etenee...

Tässäpä kuvia nukkekodista. Aiemmin tuskailemani porrasongelma on ratkaistu! Poistin portaat ja ehkäpä rakennan pienten huoneiden peräseinille valeovet.

Olohuone on vielä kesken, en ole päättänyt vieläkään millaisen lattian laitan. Tässä kuitenkin jo sisustusta. Tapetti on oikeaa tapettia. Pöydät on kirpparilöytöjä ja hurmaavat siniset liinat on Tiinan virkkaamia. Karttapallo on oikeasti teroitin. Kuvissa pilkottavat vaasit olen aikoinaan maalannut itse lysterimaalilla.


Tämä herra on nukkeperheen nykyinen isä. Raukka kaakeloi kylpyhuonetta ahkerasti ja nauttii nyt ansaitsemaansa olutta.

Ruokasalikin on saanut tapetin ja täällä on peräti lattiakin paikalla. Muuten sisustus onkin vielä kesken.

Tämä huone muuttuu vielä vierashuoneeksi, mutta nyt siellä on perheen äidin harrastusvälineitä. Lampun olen joskus aikanaan tehnyt vanhaan nukkekotiin,

Makuuhuone on (voi mikä yllätys...) sininen! Pehmeät matot olen virkannut itse. Sisustus on täälläkin pahasti kesken, lattia päällystämättä, taulut laittamatta...

Sinisen kylppärin "kaakelointiin" käytin luvattoman paljon aikaa. Ei enää koskaan vinoja seiniä tai monta erilaista kaakeliarkkia. Hyllyn päällä oleva kylpyvaahtopakkaus on saatu jostain ammoisesta swapista, muut pullot on omia tekeleitä. Hyllyn ja likapyykkikopan pyyhkeet leikkasin vanhasta pyyhkeestä.

Sinisen söpöstelyn jälkeen jotain karmeaa. Teinipojan huone on kauhea... Jotenkin en saa tätä millään tehtyä. Oma oikea poika on aika vahva mielipiteissään ja kaikki mitä yritän tänne laittaa on ihan ällöö.

Tosin keittiö näyttää tältä: Seinät tapetoitu ja lattia laitettu. Muuten kaipaisi laittoa.

Lisää kuvia tulee myöhemmin!

8 kommenttia:

stina kirjoitti...

hienolta näyttää huoneet, teinipojan huone kuuluukin olla tuollainen:-) ja mitä ihania kukka-asetelmia siellä onkaan

Heidi kirjoitti...

Hienoja huoneita sulla, harmonisia... :O)

Eija kirjoitti...

Näyttää mukavalta.Portaiden pois jättäminen oli hyvä kikka, tuli tilaakin lisää;)

Taina kirjoitti...

Kivalta näyttää huoneet :) Nukkekoti jie

http://marjonsivuilut.blogspot.fi/ kirjoitti...

Ihania!!! Tuo kylppäri kaikkine pienine kylpyammeineen yms. tarvikkeineen ja tuo vierashuone ja ruokasali .... olen ihan myyty!!!!

Ascension kirjoitti...

Tienes una casita preciosa!!!
besitos ascension

Merja kirjoitti...

Olenhan käynyt ennenkin kylässä täällä,ihastelin tuota kylppäriä!

Mare kirjoitti...

Mikavan näköistä ihan joka tilassa.

Portaita olen omasta talostani poistellut yksi toisensa jälkeen. Veivät ihan hurjasti tilaa ja huoneiden sisustaminen tuntui työläältä. Valeovia mietin kanssa, mutta toistaiseksi jäänyt toteuttamatta.